Njoftim

Njoftohen studentët se provimi ne lenden Organizatat Nderkombetare - Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala do te mbahet sipas orarit te porvimeve me dt. 05.07.2017 prej ora 12:00

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentët se provimi ne lenden E drejta nderkombetare per te drejtat e njeriut - Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala do te mbahet sipas orarit te porvimeve me dt. 04.07.2017 prej ora 10:00

  • By: unhz

Njoftim

NJOFTIM Njoftohen studentët e vitit të parë (I) se konsultimet rreth rezultateve të kollokfjumit të dytë (II) nga lënda " E Drejta Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut" do të mbahen ditën e shtunë, 17.06.2017, ora 9:30. Me respekt, P... Lexo më shumë

  • By: unhz

Njoftim për fotografim për pano

Njoftohen studentët absolvent të Fakultetit të Biznesit se fotografimi për pano  mundë të behët nga data 14.06.2017 deri 22.06.2017 të Foto Begolli.

  • By: unhz

Njoftim

Njoftim Njoftohen studentët se rezultatet e testimit nga lenda Metodologjia e Hulumtimit Shkencor ne master do te mirren parasysh ne provimin final dhe si te tilla nuk do te publikohen tani.

  • By: unhz

Afati për paraqitjen e provimeve qershor 2017

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master të Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë se paraqitja e provimeve për afatin e qershorit 2017 do të bëhet nga dt. 05.06.2017 deri 10.06.2017, ndërsa provimet do të mbahen do të mbahen nga 15.06.20... Lexo më shumë

  • By: unhz