Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te parë, Menaxhment në Turizem dhe Hotelieri,se konsultimet në lënden Informatika në Turizëm mbahen me datë 28.06.2017 në ora 12.00 h.

  • By: UHZ

Njoftim

Të nderuar, staf akademik, staf administrativ dhe studentë, ju njoftojmë që për shkak të festës së Fiter Bajramit, me 26/06/2017 do të jetë ditë pushimi. Andaj pushim të këndshëm.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti Menaxhimi Burimeve Njerzore  (Niveli Master), se: Provimi në lenden Pagesat -per arsye objektive qe ka qen planifikuar te mbahet me Dt; 24/06/2017 ora 16-te, 

do te mbahet me Dt; 30/0... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Njoftojmë studentët e vitit të dytë AB dhe KF se konsultimet në lënden Bazat e Marketingut tek Prof.Dr. Fatos Ukaj, do të mbahen të mërkuren me datë 28.06.2017 në ora 10:00.

  • By: UHZ

Parlamenti Studentor

Universiteti Haxhi Zeka, sot me datë 23/06/2017 beri konstituimin e këshillave studentore neper njësi akademike dhe u zgjedh perbërja e re e parlamentit studentor : Kryetare Kaltrina Arifaj,          

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Njoftohen studentët e vitit të dytë se provimi nga lënda E drejta familjare dhe trashegimore i caktuar diten e shtunë me datën 24.06.2017, do te mbahet sipas ndarjes në grupe, si në vijim: Grupi i parë – studentet, emri i t... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

NJOFTIM Njoftohen studentët e vitit të IV-të, se konsultimet dhe komunikimi i rezultatit të provimit të mbajtur me datë 21.06.2017 nga lënda ‘’Kriminologji me Penologji’’ do të mbahet me datë 23.06.2017 ( ditë e premte) në orën 15:0... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik, per ndryshimin e orarit te PROVIMIT nga lenda Teoria dhe Praktika Parlamentare. PROVIMI do te mbahet diten e Premte (23.06.2017) ne ora 10:00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti Administrim Biznesi (Bachelor), se konsultimet në lënden Tregjet dhe Institucionet Financiare - Prof. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë: 23.06.2017 (e premte) ora 13.00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohet studentet e ciklit të dyte te studimeve(master),programi studimor administrim biznesi se provimi i caktuar në lëndën Menaxhimi financiar i avansuar që ështe caktuar të mbahet me 22.06.2017, shtyhet për datë 30.6.2016 ora 10,30 . Provim... Lexo më shumë

  • By: UHZ