Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët e studimeve bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se ligjeratat dhe ushtrimet e ditës së shtunë të dt. 03.11.2018 nuk do...
Lexo më shumë!
Rezultatet e provimit pranues 2018/2019 (afati i dytë)
Rezultatet e provimit pranues - bachelor për vitin akademik 2018/2019 Të drejtë radhitje përkatësish pranimi, sipas pikave A. dhe B. të konkursit kanë vetëm kandidatët që arrijnë 40% nga numri...
Lexo më shumë!
Konferenca Ndërkombëtare I
[vc_row full_width="stretch_row" content_placement="top" el_class="bg-prime color-white" css=".vc_custom_1532605259677{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-image: url(http://unhz.eu/wp-content/uploads/2018/07/Ura_në_grykën_e_Rugovës.jpg?id=19636) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_column_text css_animation="flipInY"] Konferenca Ndërkombëtare I   ‘’SHTET NDËRTIMI NË VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR:...
Lexo më shumë!