Biblioteka

LIBRARY OF UNIVERSITETY OF  “HAXHI ZEKA”

Universiteti, krahas të gjitha hapësirave të tjera të nevojshme, si institucion akademik, studentëve u ofron kushte edhe për mësim të pavarur në ambientet e Bibliotekës së Universitetit. Gjithashtu, u ofron edhe mundësinë për furnizimin me literaturën e nevojshme dhe të domosdoshme për programet e studimit.

Në kuadër të shërbimeve që ofrohen nga kjo njësi universitare janë:

  • hapësirat e mjaftueshme për mësim të pavarur të studentëve
  • ofrimi i literaturës së nevojshme shkencore konform programeve të studimeve
  • ofrimi i revistave të ndryshme shkencore e akademike për nevojat e plotësimit të programit të studimeve
  • literaturë tjetër, e lirë, jashtë programeve të studimeve, materiale elektronike për përmbushjen e kërkesave të procesit mësimor, etj.

Kliko këtu për ti parë librat që gjinden në bibliotekë

Biblioteka me fond të hapur ofron:

  • Literaturë anglisht
  • Literaturë boshnjakisht
  • Literaturë prej burimeve elektronike
  • Akses në Internet
  • Studim në sallë

Frekuentimi i bibliotekës bëhet:

Të hëneve, të marteve, të mërkureve prej ores 08:00 – 16:00
Të enjteve, të premteve prej ores 08:00 – 19:00
Të shtunëve prej ores 10:00 – 16:00

Biblioteka gjendet ne objektet ekzistuese të Fakultetit të Biznesit në objektin B në katin e dytë.