Stafi akademik i angazhuar

Lista e Profesorëve dhe Asistentëve të angazhuar 2017/2018

Prof. Asoc. Dr Haxhi Gashi

Prof. Dr Beqir Sadikaj

Prof. Dr Hajredin Kuçi

Prof. Dr Abdullah Aliu

Prof. Ass. Dr Bedri Bahtiri

Prof. Asoc. Dr Naim Haliti

Dr. Sc Agim Kurmehaj

Msc. Qerkin Berisha

Msc. Halil Asllani

Mr.Sc. Dardan Lajçi

Msc. Agnesa Krasniqi

Msc. Jetmir Dreshaj

Mr. Sc. Petrit Nimani

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.