Njoftim
Programi i Lidershipit Transformues – Bursa dhe Partneritete (USAID, World Learning), fton të gjithë studentët që të marrin pjesë në sesionin informativ për thirrjen e radhës për aplikime në programin...
Lexo më shumë!