Paraqitja e Provimeve
Njoftohen te gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master që afati për paraqitje të provimeve do të hapet nga data: 02.06.2018 dhe do të mbetet i hapur deri më :10.06.2018...
Lexo më shumë!
Njoftim!
Studentë të dashur, ju njoftojmë që më rastin e Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit – 22 Maj  2018, Ministria e  Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në organizim të përbashkët me Komunën e Pejës, Universitetin...
Lexo më shumë!