Njoftim
Njoftim Njoftohen te gjithë kandidatët e interesuar për aplikim ne studimet Master në programin "Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike" që: Pezullohet aplikimi në programin e përbashkët Master me Universitetet, “Kadri...
Lexo më shumë!