Njoftim
Njoftohen studentët dhe stafi i Universitetit “Haxhi Zeka” se me datë 27.12.2017, në ora 13:00, në Amfiteatrin 1 të Fakultetit Juridik, do të mbahet punëtoria me temë “Tutorimi dhe Mësimnxënia”....
Lexo më shumë!
Ftesë
Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, Universiteti ''Haxhi Zeka'' në Pejë organizon Seminar me temën “Qasja në drejtësi për viktimat e dhunës seksuale gjatë...
Lexo më shumë!