Njoftim

Njoftohen studentet e masterit -drejtimi kushtetutës administrativ se konsultimet rreth provimit  “E drejta kushtetuese pozitive dhe Klinika Kushtetuese provimit ne afatin e shtatorit 2107,do te mbahen  me date 13 tetor 2017 me fillim ne orën 11:00

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te katërt të fakultetit juridik-moduli kushtetutës-administrativ te cilët ju kane nënshtruar provimit ne afatin e shtatorit 2107,ne lenden" E drejta kushtetuese pozitive" se konsultimet do te mbahen me date 13 tetor 2017, ... Lexo më shumë

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te dyte te fakultetit juridik te cilët ju kane nënshtruan provimit ne afatin e shtatorit 2107, ne lenden "Gjyqësia Kushtetuese" se konsultimet do te mbahen ditën e premte date 13 tetor 2017, ora 10:30

  • By: unhz

Njoftim për provimin pranues në Master

Njoftohen aplikantët të cilët kanë aplikuar në studimet master, se provimi pranues do të mbahet të martën me datë 17.10.2017 prej orës 10:00. Arsye e shtyrjes se mbajtjës së provimit pranues është për disa probleme teknike me Internet. Për... Lexo më shumë

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të II-të se ligjërata nga lënda ‘’E drejta Penale’’ e paraparë sipas orarit për ditën e merkurë, do të mbahet ditën e Premte me datë 13.10.2017, Grupi i Pare nga ora 12, ... Lexo më shumë

  • By: unhz