Njoftim

Njoftim Njoftohen te gjithë kandidatët e interesuar për aplikim ne studimet Master në programin "Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike" që: Pezullohet aplikimi në programin e përbashkët Master me Universitetet, “Kadri Zeka” në Gjil... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Njoftohen e studentët e Fakultetit Juridik, Bachelor dhe Master se rezultatet e provimeve (në lëndët e Prof. Mujë Ukaj) nga afati i shtatorit janë publikuar. Përshkrimi i notave në index dhe konsultimet eventuale do të bëhen ditën e... Lexo më shumë

  • By: UHZ