Njoftim për Semestër

Njoftohen studentët e studimeve baçelor dhe master se regjistrimi i semestrit dimëror 2017/2018 do të bëhet nga data 16 tetor deri me 25 tetor 2017. Ndërsa studentët e vitit të parë bachelor që janë regjistruar në vitin akademik 2017/2018 nuk... Lexo më shumë

  • By: UHZ