Vizitë Institucioneve

Vizitë Institucioneve Sot, studentët brucosh të cilët tashmë kanë zgjedhur që studimet e tyre t'i bëjnë në programet e fakultetit të Biznesit dhe Agrobiznesit së bashku me stafin akademik kanë vizituar instititucionet dhe bizneset e ndrysh... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim
Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se konsultimet eventuale për provimin nga lënda E Drejta Familjare Trashegimore mbahën më dt. 07.10.2017 nga ora 12:00.

  • By: UHZ

Njoftim

1.Menaxhimi I Avancuar Strategjik, 2.Menaxhimi i Avancuar i projekteve, 3.Ekonomia nderrkombetare dhe 4. Org. Ndermarrjes Konsultimet mbahen neser nga ora 10.00 ------------------------------------------------------- Prof. Ass. Dr. Ibrahim Krasniq... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Ftesë për pjesëmarrje në ligjëratë 

Ftesë për pjesëmarrje në ligjëratë Ftohen studentët e nivelit bachelor dhe master, të të gjitha njësive akademike që të marrin pjesë në ligjëratën informuese të znj. Antje Müller, udhëheqëse e Programit Internship Programme of Ger... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Konsultimet në lëndën Ndërmarrësia për KF dhe AB viti i II-të do të mbahen te merkuren me datë (04.10.2017) në ora 10:00.

  • By: UHZ