Filloi Viti i Ri Akademik

Filloi viti i ri akademik, Sot, studentët brucosh të cilët tashmë kanë zgjedhur që studimet e tyre t'i bëjnë në programet: biznes, juridik, agrobiznes, turizëm dhe muzikë, u njoftuan nga afër me Rektorin Prof. Dr. Fadil Millaku dhe stafin a... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentët e  Fakultetit Juridik se konsultimet rreth rezultateve të publikuara për provimet e mbajtura nga lëndët  “Organizatat Ndërkombëtare”  dhe “E drejta Ndërkombëtare Pubike” do të mbahen ditën e merkurë (04.10.2017) ... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se konsultimet rreth rezultateve të publikuara për provimin e mbajtur nga lënda “ E Drejta Ndërkombëtare për të drejtat e njeriut'' do të mbahen ditën e merkurë (04.10.2017) në ora 15:00, në Sallen n... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Obavjestenje

Obavjestenje

Obavjestavaju se studenti Master studija da ce se konsultacije kod Prof. Husnije Bibuljice odrzati 03.10.2017 u 11h.
Prof.Asoc.dr. Husnija Bibuljica

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentët e Departamentit të Teknologjisë Ushqimore - Fakulteti i Agrobiznesit se konsultimet në Lëndën Gjuhë Angleze mbahen më: 03. 10. 2017, në ora 10:00.

  • By: UHZ