Njoftim

Njoftohen te gjithe studentet e nivelit master ne Menaxhim Mjedisi se provimi ne lenden Zhvillim i Qendrueshem mbahet me date 21.06.2017 duke filluar nga ora 14:00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen të gjithë Studentët e nivelit bachelor dhe master të liruar nga pagesa e semestrit të cilët nuk i kane sjellur ende dokumentët e nevojshme, duhet menjëherë të paraqiten në shërbimin e financave të fakultetit përgjegjës p... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të IV-të se provimet nga lënda: E Drejta Penale-pjesa e posaçme dhe lënda: Etika Ligjore dhe Profesionale do mbahën me datë: 04.07.2017 (dite e martë)  nga ora 13.00 dhe 14.00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të dytë se provimi nga lënda E Drejta Penale i paraparë të mbahet me datë 27.06.2017 shtyhet për datën 30.06.2017, (ditë e premte) në ora 12.00h.

  • By: UHZ