Njoftim

Njoftim mbi nderrim te terminit per mbajtje te provimeve tek Prof. ass.dr.Ibrahim Krasniqi me date 15.06.2017
Studente te nderuar/a,
Njoftoheni se provimet  e parapara sipas orarit te provimeve tek Prof. ass. dr. Ibrah... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Provimi nga lenda Bazat e Ndermarresise per te dy drejtimet AB dhe KF do te mbahet ne te njejten date, pra me 15.06.2017 nga ora 16:00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Provimi ne lendën Organizimi Industrial i parapare me daten 15.06.2017 ne ora 11.00 shtyhet ne ora 17.00 po ne te njejten dite.

Prof. Ass. Dr. Ibrahim Krasniqi

  • By: UHZ

Njoftim për fotografim për pano

Njoftohen studentët absolvent të Fakultetit të Biznesit se fotografimi për pano  mundë të behët nga data 14.06.2017 deri 22.06.2017 të Foto Begolli.

  • By: unhz