Njoftim

Njoftohen te gjithë studentet e studimeve Bachelor dhe Master se paraqitja e provimeve behet deri me 13/06/2017.

  • By: UHZ

Njoftim

Provimi nё Lёndёn Klinikё Juridike Penale (Semestri VI - kodi 9313) ishte i planifikuar tё mbahej me datё 30.06.2017 por, pёr arsye objektive, do mbahet me datё 16.06.2017 ... Lexo më shumë

  • By: UHZ